До вашої уваги прибирання генеральне Львів.

Найефективніший каталог засобів від колорадського жука — в “АгроМаг”

Дуже часто фермери скаржаться, що колорадський жук нічого не боїться. Вони і перед посадкою кроплять, і доводиться по декілька обробок потім робити, а все одно кущі можуть бути сильно пошкодженими. Як показує досвід, проблема скоріше в засобах від колорадського жука. Потрібно знайти саме якісні. Деякі виробники не надто переймаються правильною концентрацією діючої речовини. Як це перевірити, коли купуєш? Звісно, що ніяк. Тому варто обирати перевірені торгові марки та сумлінних продавців. Інтернет-магазин “АгроМаг” — саме такий: 

  • Тут завжди в наявності багато засобів від колорадського жука перевірених виробників https://agromag.ua/ua/sredstva-zashhiti-rastenij/insektecid/sredstvo-ot-koloradskogo-zhuka/. Серед них — і лінійка під власним брендом, що виготовляється провідними підприємствами і ретельно перевіряється.
  • Ви можете обрати таку фасовку, яка буде зручною саме вам.
  • Магазин здебільшого орієнтується на оптових покупців і надає гарну прогресивну знижку. Але і звичайні фермери можуть нею скористатися, якщо об’єднаються з сусідами.
    засіб від колорадського жука

Доставка замовлень відбувається всією Україною за допомогою поштових компаній.

Які діючі речовини використовуються в сучасних препаратах від колорадських жуків?

Найбільш поширеними є неонікотиноїд. Вони здатні взаємодіяти з рецепторами на нервових клітинах комах. Коли неонікотиноїди зв'язуються з цими рецепторами, вони блокують передачу нервових імпульсів, викликаючи параліч і загибель комах.
agromag

Переваги неонікотиноїдів включають:

  • Системна дія. Неонікотиноїди можуть бути внесені в рослину через обробку насіння, ґрунту, листя або стебла.
  • Тривалий ефект. Деякі неонікотиноїди зберігають свою активність протягом довгого часу, забезпечуючи захист рослин від шкідників упродовж кількох тижнів або навіть місяців.
  • Селективність. Вплив на птахів та ссавців зовсім незначний.

З такими засобами колорадські жуки швидко відступлять.